Informatie

Hoe gaat het in zijn werking:

1.  Afspraak plannen

Wanneer je een fotosessie wilt boeken kun je mij hiervoor mailen via het contactformulier. Afspraken kunnen worden gepland van dinsdag tot en met zaterdag. Neem tijdig contact op, om als eerste een datum vast te kunnen leggen. Geef in het contactformulier aan om wat voor shoot het gaat, eventueel hoeveel personen/kinderen. Na de email neem ik conotact op en kiezen we samen een datum, tijdstip en eventuele locatie.

2. Fotosessie

Tijdens de fotosessie bij newborns zal ik alle tijd nemen die nodig is zowel voor de baby als de ouders. Als het een sessie is met jonge kinderen dan laat ik ze lekker hun gang gaan, ze kunnen lekker spelen en doen waar ze zin in hebben, ondertussen “speel” ik met mijn camera met ze mee. Hierdoor krijg ik de kans om mooiste momenten van jouw kind vast te leggen. Zijn de kinderen al pubers, dan laat ik ze zo natuurlijk mogelijk poseren, de meiden willen altijd graag mooi op de foto en de jongens stoer.  De volwassenen zal ik ook aanwijzingen geven om zo natuurlijk op de foto te gaan, waarschijnlijk denkt iedereen wat doet/is die fotografe gek maar dat is alleen maar om iedereen zo natuurlijk mogelijk op de foto te krijgen.

3. Bestelsessie

Na de fotoreportage maak ik een selectie van alle foto’s. Deze selectie omvat minimaal 20 foto’s, maar dit zijn er over het algemeen meer. Deze geselecteerde foto’s worden bewerkt dit wel zeggen kleurcorrecties en retoucheringen (grotere retoucheringen zijn ook mogelijk, maar wel van te voren aangeven). Ook zulllen er zwart/wit foto’s in de selectie zitten. Na de fotosessie komen deze foto’s op de website in een prive map, hier kun je de foto’s rustig bekijken. Het is ook mogelijk dat ik je aan huis kom om de foto’s te kiezen en voorbeeldproducten te bekijken. Nadat de foto’s gekozen zijn zal de bestelling binnen 2 a 3 weken geleverd worden. De bewerkte foto’s komen op de FB pagina zodat je de foto’s kunt delen. Ook zullen ze te zien zijn op deze pagina op mijn blog en/of portfolio.

4. Bestelling

In de prijs van de fotoshoot zitten een afdruk van formaat 20x30cm inbegrepen welke je kunt kiezen uit het webalbum of tijdens de bestelsessie. Naast de gewone fotoafdrukken zijn er vele andere mogelijkheden om foto’s op af te laten drukken zoals op canvas, polyester of achter plexiglas. De bestelfoto’s en producten worden naar je huis gestuurd.

De fotografe Maribel Rico van Rijsbergen heeft uitdrukkelijk het recht om de foto’s welke gemaakt zijn tijdens een fotosessie te gebruiken voor o.a. promotiedoeleinden. Dit kan zijn: plaatsing op websites/social media en/of drukwerk. Mocht hier bezwaar tegen zijn ivm privé redenen of iets anders dan graag van te voren aangeven zodat ik hier rekening mee kan houden. Lees meer hierover in de algemene voorwaarden.

F a c e b o o k