Details Newborn

Newborn (tussen 5 en 14 dagen)

 
Een wonder zo mooi, klein en pril dat zich welkom heet in de wereld…
Newborns fotograferen is 1 van mijn favoriete onderwerpen, de eerste speciale momenten vastleggen voor altijd en om nooit meer te vergeten.
De newborn periode is een uitgelezen moment voor pure foto’s van je baby. Deze periode dat ze nog zo klein en pril zijn is zo voorbij daarom worden de newborns tijdens de eerste 2 weken na de geboorte gefotografeerd. Rond deze periode is de nieuwe mama weer een beetje op krachten en tijdens deze periode slaapt je newborn zich fotogeniek door de mooiste poses heen en hebben nagenoeg geen last van acne.
 
Wil je graag een fotosessie van je baby tijdens deze fase, neem dan nog tijdens de zwangerschap contact met mij op. Zo kan ik een plekje in mijn agenda vrij houden (rekening houdend met wanneer baby geboren wil worden).
 

De Sessie

Een newborn reportage gebeurt bij jullie thuis en zal binnen 5 tot 14 dagen na de geboorte plaatsvinden. Ik neem alle nodige spullen voor de shoot mee, zoals diverse hoofdbandjes, handgemaakte mutsjes, mohair kleedjes, achtergrond dekens, wikkeldoeken, coconnen en nepbont kleedjes mee zodat we een mooie diverse fotoshoot kunnen creëren! Er is geen tijdslimiet dus verschonen en voeden is geen enkel probleem, alles doen we rustig aan om de newborn zo puur mogelijk op de foto te krijgen.
Ik werk met natuurlijk licht tijdens de shoot, ik zoek voor ik mijn spullen neerzet de beste en mooiste lichtval in huis op. Voor de shoot is het fijn voor de newborn om het huis lekker warm te maken, ik heb ook een klein elektrisch kacheltje bij me die als extra ook aan kan.
Na de shoot zal ik de mooiste foto’s selecteren die nabewerkt worden en daarna op de site geplaatst worden.
 
-De newborn sessies worden gepland in de eerste 2 weken na de bevalling.
-De newborns zien er het meest natuurlijk en mooiste uit als zij slapen.  
-Newborn sessies duren tussen de 2-4 uur, er is geen tijdslimiet ik zal rustig de tijd nemen om de mooiste foto’s te maken.
-Alle newborn sessies worden in natuurlijk licht gefotografeerd bij jullie thuis.
-Binnen enkele dagen verschijnt er een preview op de website van Final Design Photography.
-Binnen 2-3 weken na de sessie, komen de foto’s in een privé map op deze pagina. Deze foto’s blijven 15 dagen online, na de bestelling ontvang je de foto’s binnen 2-3 weken.

F a c e b o o k