Details Baby

Baby (tussen 3 maanden en 1 jaar)

De periode van de eerste lachjes, de eerste communicatie, waarin je de persoonlijkheid van je baby gaat zien en hij of zij soms een ondeugende blik werpt. Tijdens de babysessie onderscheid ik graag 2 speciale foto momenten. Het moment waarop je baby het hoofdje kan tillen vanuit buiklig (vanaf 3 maanden) en het moment wanneer je kindje zelfstandig kan zitten (vanaf 6 maanden). Twee speciale momenten waarin je baby vol verwondering de camera inkijkt voor een onvergetelijke momentopname. Als de baby 1 jaar wordt is het ook leuk om een smash the cake sessie te doen. Klik hier voor meer info.

 

De Sessie

Ik kom bij je thuis fotograferen en neem alle studio apparatuur voor de shoot mee. Ik breng diverse achtergrondkleuren naar keuze en accessoires mee zodat we een mooie diverse fotoshoot kunnen creëren! Natuurlijk kan er gebruik gemaakt worden van eigen spullen zoals bijvoorbeeld de favoriete knuffel van de baby of speelgoed.
 
-Baby sessies duren gemiddeld 1,5 uur, er is geen tijdslimiet ik zal rustig de tijd nemen om de mooiste foto’s te maken.
-De baby sessies worden in de opgezette studio gefotografeerd bij je thuis. Met mooi weer is het ook mogelijk om de shoot buiten te doen, geef van te voren aan wat de keuze zal zijn.
-Binnen enkele dagen verschijnt er een preview op de website van Final Design Photography.
-Binnen 2-3 weken na de sessie, komen de foto’s in een privé map op deze pagina. Deze foto’s blijven 15 dagen online, na de bestelling ontvang je de foto’s binnen 2-3 weken.

F a c e b o o k